Vážení zákazníci, rádi bychom Vás ubezpečili že internetový obchod funguje v nynějším karanténním stavu bez omezení Kurýrní služby i služby Zásilkoven jsou v provozu. Vaše balíčky doručíme dle Vašeho výběru do výdejního místa Zásilkovny anebo přes kurýra na adresu nyní nad 500, hodnoty zdarma. Jediná výjimka je, že platba na dobírku na výdejním místě Zásilkovny je zatím možná jen platební kartou. Pokud byste si nevěděli s výběrem bot rady, kontaktujte nás na telefonním čísle, či emailu uvedeném v záložce Kontakty. Rádi poradíme a pomůžeme.

Hodnocení obchodu

5,0 68 hodnocení
Přidat hodnocení
5
68x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
RP Avatar autora Radka Příplatová | 9.4.2020
Moc doporucuji, pani vzdy ochotna a mila.
BV Avatar autora Barbora Vránová (Administrátor) 9.4.2020
Děkuji
AK Avatar autora Andrea Kušnirová | 8.4.2020
Neuvěřitelně ochotná a vstřícná paní. Velice trpělivá, milá, profesionální, vstřícná. Skvělá komunikace, vynikající přehled o zboží. Největší pomoc při objednávce přes internet. Doporučuji a ráda se budu vracet.
OH Avatar autora Olga Havlíková | 7.4.2020
Pani velice mila a ustretova v tehle situaci-doporucuji
BV Avatar autora Barbora Vránová (Administrátor) 7.4.2020
Děkuju moc :-)
TG Avatar autora Tereza Gjeta | 4.4.2020
Velmi profesionální přístup, rychlá komunikace, super rychlé dodání. Mám své první dítě a paní mi poradila úplně na jedničku s výběrem. Produkt je též kvalitní, jsme spokojeni. Určitě doporučuji a na 100% se vrátíme:)
BV Avatar autora Barbora Vránová (Administrátor) 4.4.2020
Dobrý den, to ráda slyším, že jste spokojení, děkuju :-)
LK Avatar autora Lucie Kubernátová | 3.4.2020
Skvělá a trpělivá!!!!
BV Avatar autora Barbora Vránová (Administrátor) 3.4.2020
Dekuju;-)
RK Avatar autora Radka Kocvarova | 1.4.2020
Ochota dobře poradit, vstřícnost k zákazníkovi, rychlé doručení :-D Jsme spokojeni i s produktem a určitě se vrátíme pro další botky. Paní majitelka je velmi příjemná a milá.
BV Avatar autora Barbora Vránová (Administrátor) 1.4.2020
Děkuji, potěšení je na mé straně :-)
EK Avatar autora Emìlia Křenkovà | 31.3.2020
Bosy chodec doporucujem ???????????????? Perfektny pristup od majitelky, poradi a vse vysvetli. Boticky su skvele a to nemame prve. Vrele doporucujem a my sa opat vratime ????
Avatar autora (Administrátor) 31.3.2020
Děkuju, mám radost z nadšení a těším se příště :-)
ML Avatar autora Michaela Lojek | 28.3.2020
Hezký přístup,super komunikace. Paní majitelka vždy ochotná a usměvavá.
BV Avatar autora Barbora Vránová (Administrátor) 28.3.2020
Děkuji, s Vámi se také moc příjemně jedná :-)
VM Avatar autora Vendula Mládencová | 22.3.2020
Perfektní! Neskutečná ochota, skvělé poradenství a botky jsou boží. Děkujeme a maximálně doporučujeme.
BV Avatar autora Barbora Vránová (Administrátor) 22.3.2020
Dobry den,dekuju moc,jsem rada,ze i v techto ztizenych podminkach jsem mohla pomoct
KH Avatar autora Kateřina Holubová | 19.3.2020
Perfektní servis, skvělý přístup, Barča vše vysvětlí a poradí na 1*! Určitě doporučuji a těším se příště
BV Avatar autora Barbora Vránová (Administrátor) 19.3.2020
Děkuju moc, Kačko, jsem ráda, že mi důvěřuješ :-)
AN Avatar autora Adéla Nosková | 19.3.2020
Na 100 % spokojenost !!!
BV Avatar autora Barbora Vránová (Administrátor) 19.3.2020
Dekuju Vam mockrat!
D Avatar autora Darka | 13.3.2020
Obchod a přístup uplne super . Vsetkym doporučuji. Skvělý výběr boticek. Děkujeme
BV Avatar autora Barbora Vránová (Administrátor) 13.3.2020
Dekuju moc:-)
MD Avatar autora Monika Dušková | 7.3.2020
Doporučuji, kudy chodím. My už jinam boty nakupovat nechodíme :)
BV Avatar autora Barbora Vránová (Administrátor) 7.3.2020
Mockrat Vam dekuju,to me tesi :-)
HN Avatar autora Hana Nilsson | 6.3.2020
Velmi doporucuji a dekuji za vstricnost. Pani se s nami ochotne selskabs rychlo, premerila, poradila odnesli jsme si ctyri pary krasnych letnich boticek ???????? Moc dekujeme!!!
BV Avatar autora Barbora Vránová (Administrátor) 6.3.2020
I já Vám moc děkuju a těším se, že třeba příště zase zavítáte.
JP Avatar autora Jana Plechatá | 4.3.2020
Moc Vám děkuji za příjemné jednání, vstřícnost a ochotu se kterou se nám vždy věnujete. Rádi se vracíme a můžeme jen doporučit :-). PS: omlouvám se za to naše divoké stádo ????
BV Avatar autora Barbora Vránová (Administrátor) 4.3.2020
Dobry den pani Plechata,ja take moc dekuju za prizen a zadneho divokeho stada jsem si nevsimla :-D
EK Avatar autora Eva Kunešová | 26.2.2020
Naprostá spokojenost :)
BV Avatar autora Barbora Vránová (Administrátor) 26.2.2020
Dekuju:-)
PK Avatar autora Pavlína Kemrová | 21.2.2020
Jsem s nákupem naprosto spokojená. Zvládli jsme vybrat perfektní boty, i když syn plakal a nechtěl si nechat změřit nohu, natož si nějaké boty vyzkoušet. Paní Vránová s ním měla trpělivost, nespěchala na nás, odpověděla nám na všechny otázky a nabídla nám možnost výměny botiček, kdyby neseděly (zkoušeli jsme je až doma, v obchodě bohužel syn nespolupracoval). Naštěstí boty sedí perfektně a syn už běhá i venku. Moc děkujeme za pomoc s výběrem těch nejlepších prvních botiček. Budu vaše služby všude doporučovat.
BV Avatar autora Barbora Vránová (Administrátor) 21.2.2020
Moc dekuju a tesim se nekdy priste,az se syn plne rozbeha:-)To,ze deti breci u mereni a zkouseni,je bezne.
II Avatar autora Ilona Ivaškovičová | 20.2.2020
Naprosto úžasný přístup, rady a vše! 100% bych doporučila všem kolem nás. Paní Vránová se nám věnovala více než perfektně. Děkujeme
BV Avatar autora Barbora Vránová (Administrátor) 20.2.2020
Mockrát Vám děkuju za doporučení a pochvalu:-)
Avatar autora Petra Špatná | 16.2.2020
Paní Vránová je velice ochotná, milá, rychlá komunikace i ve svém volném čase a profesionální pomoc pri výběru vhodné obuvi je u ní samozřejmostí. Navíc velmi vstřícný přístup k vrácení prvních boticek, u kterých jsme doma zjistili, že prckovi nesedí tak, jak jsem očekávala. Děkuji a doporučuji.
BV Avatar autora Barbora Vránová (Administrátor) 16.2.2020
Dekuju za krasna slova.
MM Avatar autora Miroslava Mikolajová | 13.2.2020
S obchodom som velmi spokojna. Pani velmi prijemna, rychla komunikacia aj cez spravy, ochotna a pri vybere poradi :)
BV Avatar autora Barbora Vránová (Administrátor) 13.2.2020
Moc Vam dekuju stale zakaznici :-)

Stránka 1 z 4 , položek celkem: 68

Tento web používá soubory cookie. Soubory Cookies ukládají informace v prohlížeči, odlišují jednotlivé uživatele, ale osoba není blíže identifikována. Sběr je anonymní. Cookies přináší data pro detailní analýzy a následnou optimalizaci webových stránek našeho obchodu, pomáhá při zapamatování přihlašovacích údajů uživatelů, vyhodnocují reklamní kampaně, personalizují nabídky apod.Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.