Hodnocení obchodu

5,0 25 hodnocení
Přidat hodnocení
5
25x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
HZ Avatar autora | 21.8.2019
Naprostá spokojenost, máme už troje botky.. Moc děkujeme za skvělý přistup...
BV Avatar autora 21.8.2019
Dekuju,Hanicko :-)
PP Avatar autora | 17.8.2019
Pro botky jsme byli se synem již potřetí... naprostá spokojenost. Moc děkujeme :)
BV Avatar autora 17.8.2019
Dekuju za prizen a tesim se osobne priste :-)
JW Avatar autora | 16.8.2019
Perfektní!! - neskutečná rychlost, skvělá komunikace a veškerá avíza k zásilce, velký výběr. Rozhodně jsem nezůstala u posledního nákupu.. :-)
BV Avatar autora 16.8.2019
Dekuju mockrat!A mam radost,ze se Vam ma nabidka libi,tesim se,priste :-)
E Avatar autora | 8.8.2019
Naprosto. Objednávala jsem v úterý po 23 hod, do půlnoci mi přišlo oznámení o objednané Zásilkovně... Ve středu ráno odesláno, ve čtvrtek ráno doručeno. Zírám a jsem velmi potěšena. Zboží odpovídá fotu a zejména odpovídá vnitřní rozměr boty, což oceňuji nejvíc! Děkuji!
BV Avatar autora 8.8.2019
Moc Vám, Evičko, děkuju...Na rychlém doručení si zakládám, i když ne vždy se to dá ovlivnit.
JT Avatar autora | 6.8.2019
Skvely osobni pristup. Dekujeme
BV Avatar autora 8.8.2019
Děkuju mockrát. Jsem ráda, že jste byla spokojená.
Avatar autora | 30.7.2019
+ Paní je velice příjemná, je s ní super domluva a sortiment je také moc dobrý.

Avatar autora | 28.7.2019
+ Příjemná a odborná komunikace
+ Velký výběr
+ Zdravé a konečně i pěkné botičky
+ Meření nožiček a výběr na místě na míru

JL Avatar autora | 24.7.2019
Super na jedničku
BV Avatar autora 24.7.2019
Moc dekuji????
RV Avatar autora | 9.7.2019
Je to velmi sympatický a dobrý obchod, moc ráda zde nakupuji :-) Velmi rychlé dodání zboží, děkuji!
Avatar autora | 14.6.2019
+ super obchod, po domluve muzete botky vyzkouset..podle rozmeru nozky vybirate vhodnou obuv

rada zde opet nakoupim, skvely pristup..
BV Avatar autora 28.6.2019
Moc dekuju :-)
Avatar autora | 14.6.2019
Kvalitní zboží, doručení během týdne.
BV Avatar autora 28.6.2019
Dekuji
Avatar autora | 14.6.2019
+ Naprosto perfektní domluva s paní po telefonu, chvátala jsem na botičky, ještě ten den odeslala a pozítří jsem si pro ně byla. Mohu jen doporučit!

Doporučuji!!
Avatar autora 15.9.2019
Moc dekuji za pozitivni komentar:-)Snazim se odesilat co nejrychleji,protoze vim,jak rychle rostou detem nohy.
Avatar autora | 13.5.2019
Milá, ochotná paní. Pečlivě zaměřila a poradila.
BV Avatar autora 28.6.2019
Dekuji za reakci a jsem rada,ze jste byla spokojena.
Avatar autora | 7.5.2019
+ Super a rychlé dodání príjemná komunikace a poradenstvo moc milá paní

botičky sednou uplne jako jsou lehké konečne se mu dobře chodí děkuji moc obchudku i milé paní za veškeré dobré rady a pomoc vrele doporučuji
BV Avatar autora 28.6.2019
Vzdycky rada slysim,kdyz je zakaznik nadmiru spkojeny.Dekuji Vam,ze jste si udelala cas na hodnoceni.
AN Avatar autora | 24.4.2019
Skvělý obchod
BV Avatar autora 28.6.2019
Dekuju Vam mockrat
MF Avatar autora | 14.4.2019
Naprostá spokojenost ????
BV Avatar autora 28.6.2019
Dekuji a tesim se priste :-)
Avatar autora | 13.4.2019
+ Super domluva. Ochotne a vstřícné jednání.
+ Kvalita

BV Avatar autora 28.6.2019
Moc dekuju
Avatar autora | 11.3.2019
+ Ochotný a osobní přístup. Děkujeme

BV Avatar autora 28.6.2019
Ja take dekuji
AR Avatar autora | 23.2.2019
Moc :-)
BV Avatar autora 23.2.2019
Dekuju za kladne hodnoceni,Anicko:-)
LS Avatar autora | 20.2.2019
Velmi ochotná a milá i přesto že jsme přijeli pozdě :) komunikace super a určitě budeme na jaře nakupovat další botičky :)
BV Avatar autora 23.2.2019
Dekuju Vam za hodnoceni a ja jsem moc rada,ze jsem byla napomocna a obula jsem obe Vase holcicky:-)

Stránka 1 z 2 , položek celkem: 25

Tento web používá soubory cookie. Soubory Cookies ukládají informace v prohlížeči, odlišují jednotlivé uživatele, ale osoba není blíže identifikována. Sběr je anonymní. Cookies přináší data pro detailní analýzy a následnou optimalizaci webových stránek našeho obchodu, pomáhá při zapamatování přihlašovacích údajů uživatelů, vyhodnocují reklamní kampaně, personalizují nabídky apod.Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.